Pastasalade met kip en pesto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Pastasalade met kip en pesto

    Pastasalade met kip en pesto

    Pastasalade met kip en pesto

Heb dit deels van een ander pastarecept en ingrediënten toegevoegd naar eigen smaak.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Pasta, 1 flinke kipfilet, pesto naar eigen smaak, gedroogde tomaten uit een pot, rucola, champignons, knoflook, pijnboompitten, peper, zout, olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

kook de pasta volgens de verpakking. Bak de kipfilet met wat peper en zout in de olie gaar. Bak de champignons met knoflook en wat peper. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.

Bereidingswijze

Snij de gebakken kipfilet in stukjes en laat het afkoelen. Laat de champignons en de pasta ook afkoelen. Doe de afgekoelde pasta in een schaal en meng de pesto hierdoor. Vervolgens de champignons, pijnboompitten, gedroogde tomaten en rucola toevoegen en meng dit. Naar smaak peper, zout en olie toevoegen.

Serveertip

Lekker met een stukje stokbrood erbij.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

HelgaThijsen avatar
HelgaThijsen

Doorsturen

Home Recepten