1. Home
  2. Recepten
  3. Smoothie
  4. Meloengelei met parmaham als amuse echt een plaatjeom te zie

Meloengelei met parmaham als amuse echt een plaatjeom te zie

  • Frans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-08-2011

Ingrediënten 4 personen


1 meloen
4 blaadjes galantine
3 el muskaatwijn
Zout en peper
4 plakken parmaham



meloengelei
meloengelei

Verrassend oranje. Deze vrolijke glaasjes lijken gevuld met soep, maar bevatten meloengelei. Een recept waarover je je blijft verbazen! Lekker met parmaham.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Halveer de meloen en verwijder de pitten. Schep met een eetlepel het vruchtvlees er uit.
Doe de stukke meloen in de kom van de blender en mix tot een smoothie ontstaat, Week de gelatine in een kommetje met half glas warm water.
Doe de geweekte gelatine met het water in de kom van de blender en voeg de muskaatwijn toe. Breng op smaak met een beetje zout en peper.

Verdeel de soepjes over 4 glaasje.
Halveer de plakjes parmaham. Rol de ham op.
Steek de parmaham voor het serveren in de de gelei opgesteven meloenso

Dit recept is te vinden in:

Bron

Atlas



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top