Tortillataart met perzik

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Tortillataart met perzik

    Tortillataart met perzik

    Tortillataart met perzik

Tortillataart in de oven gebakken en bedekt met geraspte kaas.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
200gr rundergehakt
1 ui
5 (vlees)tomaten
1 potje mais
1/2 lt. blik perzik op sap
1/2 zakje seasoning mix
8 glutenvrije tortilla`s (alleen op basis van maïs)
1 potje créme fraiche
olijfolie
100 gr geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ovenschotel

Voorbereiding

ui snipperen
tomaten in blokjes snijden
maïs uit laten lekken
perzik uit laten lekken en in stukjes snijden
oven voorverwarmen op 180 graden
tortilla`s besmeren met créme fraiche
ovenschoten invetten met olijfolie

Bereidingswijze

1 el olijfolie in hapjespan
gehakt rul uitbakken
uitje meefruiten
tomatenblokjes toevoegen en ca. 5 min meebakken
seasoningmix toevoegen
uitgelekte maïs toevoegen
uitgelekte perzik toevoegen
door en door warm laten worden.
tortilla in ovenschoten leggen en bedekken met gehaktmengsel.
stapel maken van tortilla`s met gehaktmengsel. De laatste tortilla bedekken met geraspte kaas.
Taart in ovenschotel in de oven doen en ca. 15 minuten bruin laten worden.

Serveertip

Groene salade.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hillydeboer avatar
hillydeboer

Doorsturen

Home Recepten