1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Vis met stoofsla anders

Vis met stoofsla anders

  • Montignac, Ovenschotel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-08-2011

Ingrediënten 4 personen


600g pangafilet (diepvries)
1000 g ijsbergsla
gedroogde tomaten op olie
potje pesto a la Genovese basilicum (ongeveer 4 el)
1 bolletje mozaralla in plakjes
1 limoen
1 knoflook geperst
peper (versgemalen mixed)
zout ( gerookt zeezout vers gemalen)


Verder heb je nodig


Ovenschaal


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de sla, de 4 halve gedroogde tomaten, pers de knof look, snij de mozarella in plakjes
pers de limoen
de vis besprenkelen met het sap van de limoen, insmeren met knoflook, peper en zout (wegzetten op een koude plaats niet in de koelkast)

Bereidingswijze

Kook de ijsbergsla met heel weinig water en een beetje zout ongeveer 20 minuten, laat het uitlekken in een vergiet, met een bord en wat gewicht erop, ondertussen de tomaten klein snijden.
De uitgelekte ijsbergsla in een oven schaalstorten en de tomatenstukjes en 2 el van de pesto erdoor roeren, glad strijken en de gemarineerde vis erop leggen, daarop de mascarpone en ongeveer 2 el pesto erover verdelen.
2 el van de tomatenolie erover sprenkelen
20 min. in de oven 180 graden

Serveertip

Heerlijk met een fruitige witte wijn



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van willemien38


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van willemien38
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top