Botercreme met vanille

  • Nederlands, Banket
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-08-2011
  • Botercreme met vanille

    Botercreme met vanille

    Botercreme met vanille

Zoete botercreme voor glazuur of onder marsepein / fondant

Deel dit recept

Ingrediënten
250gr roomboter
250gr gezeefde poedersuiker
2 el heet water
1 tl vanille-essence
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
zeef
kom
eetlepel
theelepeltje
mixer
weegschaaltje

Voorbereiding

zet de producten en hulpmiddelen.klaar

Bereidingswijze

1. Mix de boter los in de kom
2. Zeef de poedersuiker en een bakje en voeg deze aan de boter toe.
3. Meng dit door elkaar,voeg vervolgens 2 el heet water en 1 tl vanille-essence toe.
4. Laat het mengsel een tijdje(30-60 min) stijven om te gebruiken als glazuur.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten