Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Karbonade met citroenjus

Karbonade met citroenjus

Door: planco

  • Internationaal Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-08-2011

Ingrediënten 4 personen


1 citroen, schoongeboend en gehalveerd
4 schouderkarbonades
50 g boter
2 tenen knoflook, geperst
1 takje rozemarijn


Karbonade met citroenjus
Karbonade met citroenjus

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd een helft van de citroen in dunne plakjes en pers de andere helft uit. Bestrooi de karbonades royaal met peper en zout. Verhit de boter en bak het vlees in 5 min. bruin. Keer halverwege. Voeg de plakjes citroen, het citroensap, knoflook, rozemarijn en 150 ml water toe. Laat 15 min. zacht stoven.

Bereidingswijze

Eem het vlees uit de pan, houd warm onder een deksel en laat de jus nog 5 min. inkoken. Serveer bij de karbonades.

Bron

Ah



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top