Glutenvrije rijstpannenkoeken

  • Nederlands,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-08-2011
  • Glutenvrije rijstpannenkoeken

    Glutenvrije rijstpannenkoeken

    Glutenvrije rijstpannenkoeken

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
150 g basmatirijst
2 groene appels (Granny Smith), geschild, in blokjes
5 blaadjes verse basilicum, gehakt
3-4 eetl. zonnebloemolie
4 eieren
1 l halfvolle melk
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan

Bereidingswijze

Kook de rijst gaar, giet af en laat daarna goed afkoelen. Bak de appels met de basilicum samen kort in
1 eetlepel zonnebloemolie. Maal de rijst fijn in een blender of met een staafmixer. Kluts de eieren, giet de melk erbij en meng het rijstmengsel erdoor. Verhit de rest van de zonnebloemolie en bak pannenkoeken van het beslag. Verdeel de stukjes appel over de pannenkoeken.

Bron

http://www.boodschappen.nl/recepten.php

Serveertip

Vervang appel en basilicum door kiwi en tomaat.
Neem in plaats van basilicum thijm.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten