1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Tagliatelle con salmone

Tagliatelle con salmone

Door: GrandItalia

  • Italiaans,
  • Geplaatst op 15-08-2011

Ingrediënten


500 gram Grand'Italia Tagliatelle all`uovo
1 eetlepel Grand'Italia Capperi (kappertjes)
3 dl room
300 gram zalm, in stukken gesneden
1 blokje groentebouillon
1 snufje zout
1 snufje peper


Tagliatelle con salmone
Tagliatelle con salmone

Tagliatelle met zalm, roomsaus en kappertjes
Het verhaal gaat dat dit gerecht vooral wordt gegeten op Valentijnsdag. Meer info over Grand’Italia

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Stap 1: Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Breng intussen de room aan de kook.
Stap 2: Zet het vuur laag en voeg de zalm toe. Brokkel er het bouillonblokje in en roer alles voorzichtig door (zodat de zalm niet kapot gaat). Breng indien nodig op smaak met peper en zout. Laat het mengsel tot de helft inkoken tot een dikke room.
Stap 3: Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng deze samen met de capperi door de room. Garneer eventueel met basilicum of peterselie.

Bron

Grand’Italia



Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top