Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Vitello tonato
  5. Vitello Tonato voor Dukan dieet

Vitello Tonato voor Dukan dieet

Door: mowi

  • Italiaans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-08-2011

Ingrediënten 1 personen


150 gram kalfsfricandeau;
400 ml. kippenbouillon;
2 teentjes fijngesneden knoflook;
1 kleingesneden ui.
Voor de saus:
75 gr. magere kwark;
120 gram tonijn uit blik in eigen sap;
2 ansjovisfilets;
citroensap naar smaak;
1 eetlepel kappertjes.


Verder heb je nodig


Foodproccesor


Heerlijk recept voor zelfs de eerste fase!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Breng de bouillon, knoflook, ui en vlees aan de kook en laat 15 minuten pocheren. Laat afkoelen.

Bereidingswijze

Meng de kwark, tonijn en ansjovis met staafmixer. Verdun met 2 à 3 el pocheervocht. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Snij het vlees in dunne plakken en leg op bord. Bestrijk met de tonijnsaus en laat 2 uur in de koelkast opstijven.

Serveertip

Garneer met kappertjes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mowi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top