1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. GEMARINEERD VARKENSKARBONADE OP BBQ

GEMARINEERD VARKENSKARBONADE OP BBQ

  • Afrikaans,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 09-08-2011

Ingrediënten 6 personen


1kg schouderkarbonade (vlees zonder been kan 850 g vlees gebruikt worden)

250 ml tomatenketchup
50 ml zonnebloemolie
30 ml honing
1 t tabasco
2 t Worcestersaus
2 t citroensap
zout
peper
1 vol t aromat
1+1/2 t paprikapoeder



Deze marinade is geschikt voor varkensvlees, kip en biefstuk. Ook als marinade voor saté werk dit goed.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten voor marinade.
2. Marineer vlees. (hoe langer hoe lekkerder)
3. Rooster vlees op kolen en breng verder op smaak met zout en peper.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top