1. Home
  2. Recepten
  3. Pastasalade
  4. pastasalade

pastasalade

Door: Tmaar

  •  , Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-07-2011

Ingrediënten 4 personen


160 gr jonge bladsla of rucolamix
400 gr. Farfalle pasta
150 gr. Witte Kaas
150 gr zon gedroogde tomaten in olie
250 gr pijnboompitten
4 stukken kipfilet
halve komkommer
een snufje zout
eetlepel olijf olie


Verder heb je nodig


Grillpan/plaat

pastasalade
pastasalade
pastasalade
pastasalade
pastasalade
pastasalade

Een heerlijke frisse pasta salade die snel klaar te maken is.
zowel als tussendoortje als voorgerecht en als hoofdgerecht te gebruiken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1. snij de kipfilet in repen.
2. breng een pan met water aan de kook en kook 400gr. farfalle pasta het aantal minuten wat op het pak staat. en voeg naar eigen smaak een snufje zout toe.
3. laat de grill plaat warm worden

Bereidingswijze

1. was en droog de sla nog een keer goed en doe dit in een grote kom.
2. terwijl de pasta op het vuur staat grill je de reepjes kip op de grill plaat. (ong. 10 minuten)
2. snij ondertussen de komkommer in plakjes en de witte kaas en zon gedroogde tomaatjes in stukjes en mix dit door de sla.
3. snij de gegrilde kip in blokjes en mix dit door de sla.
4 giet de pasta af en doe er een eetlepel olijfolie bij.
5. bak de pijnboompitten ongeveer 2 minuten lang op laag vuur. (Let Op! blijf ze omroeren anders worden ze zwart.)
6. doe de pasta en de pijnboompitten bij de sla mix het allemaal goed door elkaar.

Bon apetit!

Serveertip

Je kan de sla aanvullen met groene olijven, en stukjes tomaat.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Tmaar
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top