1. Home
  2. Recepten
  3. Vissouvlaki bbq

Vissouvlaki bbq

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-07-2011

Ingrediënten 4 personen


200 g jumbogarnalen
200 g zalmmoot
200 g heilbotfilet
1 teentje knoflook
4 takjes verse oregano
6 eetlepels olijfolie
3 eetlepels citroensap
zout, versgemalen peper


Verder heb je nodig


Bbq


Vissouvlaki bbq
Vissouvlaki bbq
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spoel de vissoorten en snijd de zalm en de heilbot in mooie blokken van gelijke grootte
Prik de vis om en om aan spiesen en leg ze in een schaal
Pel en pers de knoflook
Hak de blaadjes van de oregano grof
Meng voor de marinade de olijfolie met het citroensap, de knoflook en de oregano. Breng op smaak met zout en peper
Schenk de marinade over de visspiesen en laat ze afgedekt ca. 4 uur in de koelkast staan
Rooster de visspiesen op een stuk ingevet aluminiumfolie en op een niet al te hete barbecue gaar. Bestrijk de visspiesen regelmatig met marinade

Bron

Super de boer



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kalea001


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kalea001
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top