Prijs winnende visschotel uit de oven
- Nederlands,
- 30-60 min.
Dit recept is van mevr. Erna v.d. Heiden, zij won de 2e prijs met dit verrukkelijke vis recept. super gemakkelijk, super gezond
Ingrediënten 4 personen
750 gram kabeljauw filet
150 gram cocktail garnalen
1 camembert
100 gram geraspte oude kaas
1/8 l. slagroom
50 ml. witte wijn
6 tomaten
3 bosuitjes
handvol verse tuinkruiden(bieslook,peterselie,dille)
versgemalen peper
kerriepoeder
volle theel. zeezout
Benodigdheden
grote ovenschaal; alu. folieVoorbereiding
oven voorverwarmen op 200 graden
Bereidingswijze
Bekleed de bodem van de grote ovenschaal met dikke plakken tomaat
strooi hier de fijngesneden bosui en alle kruiden en wat zeezout over.
Leg hierop de stukken kabeljauw filet en de garnalen
Eindig met dunne plakjes camembert.
Giet nu de witte wijn en de slagroom erover en nog een beetje vers gemalen peper
Als laatste bedekken met de geraspte kaas
Ovenschaal afdekken met aluminium folie en in de voorverwarmde oven van 200 graden c. 45 min. bakken.
De laatste 10 min. zonder aluminium folie. (en evt. nog de boven grill aan)
Bron
internet
Serveertip
erg lekker met ciabatta, turks brood of stokbrood.
Daarmee kun je ook heerlijk dopen in het zalige sapje in de schaal
evt. een groene salade erbij serveren