Prijs winnende visschotel uit de oven

  • Nederlands,
  • 30-60 min.

Dit recept is van mevr. Erna v.d. Heiden, zij won de 2e prijs met dit verrukkelijke vis recept. super gemakkelijk, super gezond

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote ovenschaal; alu. folie

Voorbereiding

oven voorverwarmen op 200 graden

Bereidingswijze

Bekleed de bodem van de grote ovenschaal met dikke plakken tomaat
strooi hier de fijngesneden bosui en alle kruiden en wat zeezout over.
Leg hierop de stukken kabeljauw filet en de garnalen
Eindig met dunne plakjes camembert.
Giet nu de witte wijn en de slagroom erover en nog een beetje vers gemalen peper
Als laatste bedekken met de geraspte kaas
Ovenschaal afdekken met aluminium folie en in de voorverwarmde oven van 200 graden c. 45 min. bakken.
De laatste 10 min. zonder aluminium folie. (en evt. nog de boven grill aan)

Bron

internet

Serveertip

erg lekker met ciabatta, turks brood of stokbrood.
Daarmee kun je ook heerlijk dopen in het zalige sapje in de schaal
evt. een groene salade erbij serveren

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ruthbrock avatar
ruthbrock

Doorsturen

Home Recepten