pannenkoeken met vleesvulling

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 16-07-2011
  • pannenkoeken met vleesvulling

    Pannenkoeken met vleesvulling

    Pannenkoeken met vleesvulling

  • pannenkoeken met vleesvulling

    Pannenkoeken met vleesvulling

    Pannenkoeken met vleesvulling

Lekker gerecht

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor het beslag:
200 gr tarwebloem
zout
3 eieren
1.1/2 dl melk
1.1/2 de koolzuurhoudend mineraalwater
boter voor het bakken
Voor de vulling:
300 gr. ossehaas
250 gr. champignons
1 ui
olijfolie
1 dl vleesbouillon
150 dl zure room
1 tl scherpe mosterd
zout
peper
3 el gehakte peterselie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bloem, zout, eieren melk en mineraal water kloppen en een half uur laten rusten. In een koekenpan in hete olie 8 pannenkoeken bakken en warm houden.
De ossehaas in dunne reepjes snijden, de champignons in plakjes en de ui snipperen

Bereidingswijze

Het vlees in 1 el olie al roerend bakken. Uit de pan nemen. De champignons en de ui in de rest van de olie stoven. Bouillon, zure room en mosterd vermengen en erbij doen. Al roerend inkoken en op smaak brengen met zout, peper, oregano, basilicum en bieslook. het vlees er door scheppen en op hoog vuur doorverwarmen. Vermengen met de peterselie. Dan op een pannenkoek leggen en de pannenkoek oprollen. Klaar

Bron

van een receptenbox rommelmarkt

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten