1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Saus
  5. Mojo picon - Canarische rode saus

Mojo picon - Canarische rode saus

  • Spaans,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-07-2011

Ingrediënten


•2 gedroogde Spaanse chilipepertjes
•1 bol knoflook
•0,5 tl komijn
•1 dl witte wijnazijn
•2 dl arachide olie
•0,5 tl paprikapoeder
•1 potje saffraan
•1 tl zeezout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Overgiet de gedroogde chilipepers met kokend water en laat ze een uur weken.
Schraap er de zaadjes uit en snijd in ringetjes.
Pel het knoflook.
Doe de chilipepertjes, het knoflook, het zout, de komijn, de saffraan en een halve dl witte wijnazijn in een keukenrobot.
Mix alles fijn.
Laat de keukenrobot op de kleinste stand draaien en giet er in een straaltje de olie bij.
Proef af met witte wijnazijn.

Bron

Internet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mondesir


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mondesir
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top