Mojo verde - Canarische groene saus

  • Spaans, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-07-2011

Deel dit recept

Ingrediënten
•1 bol knoflook
•Een halve bundel koriander
•Een halve bundel bladpeterselie
•0,5 tl komijn
•1 dl witte wijnazijn
•2 dl arachide olie
•1 tl zeezout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pel de bol knoflook.
Ontdoe de steeltjes van de koriander en de bladpeterselie.
Doe ze over in een keukenrobot, samen met het zout, de komijn en een halve dl witte wijnazijn.
Maal heel fijn.
Voeg er de koriander en de bladpeterselie bij.
Maal heel fijn.
Laat de keukenrobot op de kleinste stand draaien en giet er in een straaltje de olie bij.
Proef af met witte wijnazijn.

Bron

Internet

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten