1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Shoarmatosti met tomatensalsa

Shoarmatosti met tomatensalsa

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-07-2011

Ingrediënten 4 personen


1 rode peper, zaadlijsten verwijderd
2 el olijfolie
250 g shoarmavlees
2 trostomaten (schaal ca. 5 stuks)
3 el ketchup
1 mespunt gemalen komijn (djinten)
1 rode ui, fijngesnipperd
1 limoen, schoongeboend
8 sneetjes casinobrood
4 plakken jonge kaas


Verder heb je nodig


Tosti-ijzer

Shoarmatosti met tomatensalsa
Shoarmatosti met tomatensalsa

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de peper in dunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees met de helft van de peper in ca. 5 min. goudbruin en gaar. 2. Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes en meng met de ketchup, komijn en ui. Voeg de rest van de rode peper toe. Rasp de groene schil van de limoen en halveer de vrucht. Voeg het rasp toe en knijp er een paar druppels sap bij.

Bereidingswijze

Breng de salsa op smaak met peper en zout. 3. Beleg 4 sneetjes brood met het vlees en leg er een plak kaas op. Dek af met de overgebleven sneetjes brood.

Serveertip

Gril in het tosti-ijzer en serveer met de salsa

Bron

Ah



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top