1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. chili con carne

chili con carne

Door: anjelica

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-07-2011

Ingrediënten 4 personen


1 pond gehakt
2 uien, gesnipperd
1 bakje champignons, in plakjes
2 rode paprika`s, in stukjes
zout, peper, ketjap, kerrie, knoflookpoeder en sambal
2 kleine of 1 groot blikje tomatenpuree
2 blikken of potten bruine bonen
1 pakje honig kruidenmix chili con carne
scheut olijfolie


Verder heb je nodig


Grote braad of hapjes pan
vergiet


Lekker makkelijk en alles in één pan.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Open de potten/blikken bonen en leeg ze in het vergiet, goed afspoelen.
Wel de mix uit het pakje volgens de gebruiksaanwijzing.

Bereidingswijze

Laat de olijfolie heet worden in de pan en bak daarin het gehakt rul. Voeg de ui, paprika en champignons toe.
Voeg naar smaak de kruiden toe en de tomatenpuree.
Tot slot de bonen toevoegen en het geheel goed heet laten worden. Pas op dat je met het doorroeren van de pan de bonen niet stuk maakt.

Serveertip

Lekker met een dikke snee grof bruinbrood, met aardappelpuree en/of met een frisse groene salade.

Bron

Naar eigen idee aangepast recept uit een kookboekje.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anjelica
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top