1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Chocolade-Kaneel Mousse

Chocolade-Kaneel Mousse

Door: ellenvk

  • , Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-05-1999

Ingrediënten 2 personen


75 gram pure chocolade
1/8 liter slagroom
anderhalve eetlepel poedersuiker
1 theelepel kaneel



Ontdek meer:

Voorbereiding

Schaaf enkele krullen van de chocolade. Smelt de rest van de chocolade au bain marie. Klop de slagroom met de poedersuiker en de kaneel stijf. Klop de gesmolten chocolade erdor. Schenk de mousse in 2 coupes en laat hem in de koelkast ongeveer 1 uur opstijven.

Bereidingswijze

Garneer de mousse met de chocolade-krullen (en een stukje pijpkaneel)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellenvk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top