Tapas: Pollo Picaresco

  • Spaans, Borrelhapje
  • 0-10 min.

tapas van pikante kippenvleugeltjes die als borrelhapje gegeten kunnen worden of als onderdeel van een plateau vol met tapas

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
10 kippenvleugeltjes

2 EL Honing
3 EL ketjap
1 EL bruine basterdsuiker
2 teentjes knoflook
halve chilipeper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal
Staafmixer
Koksmes

Voorbereiding

Meng de peper, suiker, honing, knoflook en ketjap

Draai alles fijn met de staafmixer

meng de marinade met de vleugels aan laat 10 minuutjes staan

Bereidingswijze

verwarm een oven voor op 200 graden

bedek een ovenschaal met vetvrijpapier

Leg de vleugels in de ovenschaal en bak ongeveer 10 minuutjes tot de kip gaar is

Serveertip

Serveer de kip als onderdeel van een plateau tapas met wat aioli of chilisaus

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Peppieiskokkie avatar
Peppieiskokkie

Doorsturen

Home Recepten