knoflooksoep met bladpeterselie
- Portugees, Soep
- 30-60 min.
- Geplaatst op 26-06-2011
Je kan deze soep helder eten of romig. Voor dit laatste pureer je de knoflook en doe je in de soep een beetje kookroom
Ingrediënten 4 personen
-1 liter (verse) bouillon van groente, vlees en/of kip.-25 tenen knoflook, gesneden in schijfjes.
-Paar stengeltjes fijngehakte verse bladpeterselie.
-Versgemalen peper.
Benodigdheden
evt. staafmixerBereidingswijze
Maak de bouillon en laat hierin de in schijfjes gesneden knoflook minstens drie kwartier zacht koken.
Serveer de soep met de fijngesneden bladpeterselie en de versgemalen peper.
Serveertip
lekker met vers stokbrood
Laatste reacties
Ik zocht al een tijdje naar recept voor een lekkere en gemakkelijke knoflooksoep. Dit lijkt me wel wat. Genoeg knoflook in huis, dus aan de slag. Groet,Petra
Heerlijke soep. Zojuist gemaakt. Zo'n makkelijk recept. Dit is een blijvertje! Bedankt...
Lekker makkelijk en makkelijk lekker. Je moet er maar op komen. Zag het recept staan vandaag en had geen zin in allerlei moeilijke keukenactiviteiten. Dit is zo klaar en het ruikt ook heerlijk! Nu de smaak nog; maar dat komt sraks.
leuke receptje Ronald, bedankt!