Pannenkoek met Chinesevulling

  • Indonesisch,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-06-2011
  • Pannenkoek met Chinesevulling

    Pannenkoek met Chinesevulling

    Pannenkoek met Chinesevulling

  • Pannenkoek met Chinesevulling

    Pannenkoek met Chinesevulling

    Pannenkoek met Chinesevulling

  • Pannenkoek met Chinesevulling

    Pannenkoek met Chinesevulling

    Pannenkoek met Chinesevulling

  • Pannenkoek met Chinesevulling

    Pannenkoek met Chinesevulling

    Pannenkoek met Chinesevulling

voor vier personen een gevulde pannenkoek met gemarineerd varkensvlees,lenteuitjes, en met een halve komkommer gevuld

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g (varkens)vleesreepjes
8 eetlepels
Ketjap marinade
6 lente-uitjes
halve komkommer
Olie
8 dunne pannenkoeken of kant-en-klaar
125 g taugé
Sweet Chilisaus en-/of Oestersaus
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
schaal
wok
4voor verwarmde borden

Voorbereiding

Meng de vleesreepjes met de marinade en laat 30 minuten intrekken.

Was en snijd ondertussen de lente-uitjes in smalle reepjes.

Was en snijd de komkommer in smalle reepjes.

Bereidingswijze

Schep alle groenten en de vleesreepjes in aparte diepe kommetjes en leg de warme pannenkoeken/flensjes op een groot bord. Verdeel aan tafel de groenten en de vleesreepjes over de pannenkoeken/flensjes en schenk er wat sweet chilisaus of oestersaus over.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes in ca. 5 minuten gaar en krokant.

Maak ondertussen de pnnenkoeken zie recept voor basisdeeg voor pannenkoeken.
.



Bron

conimex

Serveertip

Zet kroepoek, gebakken, uitjes en sambal en een taugé salade op tafel

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten