1. Home
  2. Recepten
  3. Pizza
  4. opengesneden pizza

opengesneden pizza

Door: j_a_kooi

  •  , Buffet
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-06-2011

Ingrediënten 4 personen


2 naans/ciabatta`s of 4 tortilla`s of pita`s. 1 of 2 potten atjar tauge, 1 zakje mini mozzarella, 1 pakje soepballetjes uit de diepvries, 1 pot/zak tomatensaus.


Verder heb je nodig


Magnetronschotel, lepel, mesje, eventueel een zeef of vergiet met kleine gaatjes


Opengeseden brood belegd met pizza igredienten.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de atjar tauge uitlaten lekken, gehaktballetjes laten ontdooien en mozzarella uit laten lekken.

Bereidingswijze

Snij de ciabatta of welk brood je ook neemt open in de magnetronschotel en beleg in met tomatensaus, zoveel als je wilt. beleg dit met atjar tauge en daarna met gehaktballetjs en de mozzarella en doe hier een deksel op en zet in de magnetron voor 10 minuten.

Serveertip

Snij eventuee het brood horizontaal door midden of kleiner,zodat het beter in de magnetronschotel past.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van j_a_kooi
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top