Spareribs met cranberries

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 13-06-2011
  • Spareribs met cranberries

    Spareribs met cranberries

    Spareribs met cranberries

  • Spareribs met cranberries

    Spareribs met cranberries

    Spareribs met cranberries

  • Spareribs met cranberries

    Spareribs met cranberries

    Spareribs met cranberries

  • Spareribs met cranberries

    Spareribs met cranberries

    Spareribs met cranberries

gestoofde Spare-ribs met sausje van cranberries. Heerlijk met gestoofde groente

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3½ eetelepels zonnebloemolie
1 kg spareribs, in stukken van 2 ribbetjes
3 eetlepels ketjap asin
1 blikje tomatenpuree à 70 g
1 sinaasappel, uitgeperst
2 eetlepels honing
2 theelepels donkere basterdsuiker
1 dl kippenbouillon (van een tablet)
peper
250 g cranberries




Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Braadpan

Voorbereiding

Verhit de olie in een ruime braadpan en bak de spareribs aan de bolle zijde bruin.

Bereidingswijze

Voeg de ketjap, de tomatenpuree, het sinaasappelsap, de honing, de basterdsuiker, de bouillon en peper naar smaak toe. Breng alles aan de kook en stoof de ribbetjes in ± 30 minuten helemaal gaar. Voeg na 15 minuten stoven de cranberries toe en schep ze door het kookvocht.

Bron

receptenzoeker

Serveertip

Lekker met aardappelpuree en roergebakken Chinese kool of paksoi.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten