Kruidige aardappel-vissalade

  • Nederlands, Salade
  • 20-30 min.
  • Kruidige aardappel-vissalade

    Kruidige aardappel-vissalade

    Kruidige aardappel-vissalade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 Hollandse nieuwe haringen
200 g gerookte zalm
1 potje zoetzure cocktailmix
yoghurtdressing
200 g gemengde sla
900 g voorgekookte aardappelblokjes
8 bosuitjes
verse dille
200 g garnalen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de aardappelblokjes 10 minuten, giet ze af en laat ze afkoelen.
Snijd de bosuitjes in smalle ringen, verwijder de steeltjes van de dille en hak de dille fijn.
Meng de afgekoelde aardappelblokjes met de helft van de uiringetjes, de helft van de dille, de garnalen, de zoetzure cocktailmix (zonder vocht) en 1.5 kuipje dressing.

Bereidingswijze

Verdeel de gemengde sla over 4 borden. Bedruppel met de rest van de dressing.
Schep de aardappel-garnalensalade erop en leg op elk bord een halve haring en een plak zalm. Strooi de rest van de uiringetjes en dille over de haring en zalm.

Bron

jumbo

Serveertip

Serveer er een warme ciabatta bij

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

planco avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten