Haringtartaar

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Haringtartaar

    Haringtartaar

    Haringtartaar

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
2 nieuwe haringen
1 bosuitje
1⁄2 bosje koriander
1 eetlepel crème fraîche
zout
versgemalen peper
2 gekookte bieten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
plasticfolie

Voorbereiding

Verwijder de staart en de graten van de haring. Snij de haring in blokjes.
Was het bosuitje en snij het in ringetjes.
Was en hak de koriander. Houd een paar takjes apart ter garnering.
Roer de crème fraîche los.

Bereidingswijze

Meng de haring met het bosuitje, de koriander en de crème fraîche. Breng op smaak met zout en peper en laat het afgedekt ca. 1 uur staan.
Pel de bieten en snij ze in plakken.
Verdeel de tartaar tussen de plakken biet en garneer met de koriander

Ook lekker met een halve geraspte appel erdoor

Bron

superdeboer

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

planco avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten