1. Home
  2. Recepten
  3. Garnalen
  4. Quiche Met Gerookte Zalm En Garnalen

Quiche Met Gerookte Zalm En Garnalen

  •  , Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-05-1999

Ingrediënten 4 personen


100 gram haricots verts
100 gram gerookte zalm
30 gram boter
6 velletjes fillodeeg
100 gram gepelde noorse garnalen
4 eieren
2 dl room culinair
2 eetlepels medium dry sherry
4 eetlepels dille
100 gram geraspte leerdammer kaas



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven op 200 graden Kook de haricots verts beetgaar. Snij de zalm in stukjes. Smelt de boter en voeg 1 eetlepel dille toe. Bestrijk de follideeg met de dilleboter en leg ze op elkaar in een ingevette lage quichevorm. Verdeel de haricots verts, zalm en garnalen over de taartbodem

Bereidingswijze

Klop de eieren metde room, sherry en rest van de dille. Schep de kaas erdoor en schenk over de taart.Bak de taart in 3 minuten gaar

Serveertip

Wanneer je de taart met bladerdeeg maakt, kan je hem twee weken van te voren maken. Laat hem dan afkoelen en vries hem in. Piep de ontdooide taart in 15 minuten in een voorverwarmde oven van 225 graden op.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van claud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van claud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top