Amuse van garnalen en avocado

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-05-2011
  • Amuse van garnalen en avocado

    Amuse van garnalen en avocado

    Amuse van garnalen en avocado

Heerlijk hapje van frisse garnalen met romige avocado

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
Voor 12 personen:
300 gram Hollandse garnalen
2 citroenen
dille
2 lente-uitjes
4 avocado`s
1 bakje zure room
2 trostomaten
cayennepeper
zout
peper
bieslook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Staafmixer

Voorbereiding

Schil de avocado`s, verwijder de pit en snij ze in stukken. Snij de tomaten in stukken.

Snij de lente-uitjes in kleine stukken, meng met de garnalen, 1 uitgeperste citroen, dille en peper en zout naar smaak.

Bereidingswijze

Pureer de avocado met tomaten, zure room, 1 uitgeperste citroen, wat cayennepeper en peper en zout naar smaak.
Doe dit in een spuitzak en vul een amuseglaasje voor iets minder dan de helft.
Schep hier een lepel van het garnalenmengsel op. Garneer met een takje bieslook.

Serveertip

Niet te lang wachten met serveren ivm het verkleuren van de avocado.

Laatste reacties

Nathalie65 avatar
Nathalie65 26-12-2012

Het mousje mag wat m.i. wat aan de flauwe kant blijven, want dat komt ten goede aan de smaak van de garnalen. Had het zelf te veel op smaak gemaakt, waardoor je de garnalen niet niet goed kon proeven.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten