Aardbeienmousse ( Aardbeien, slagroom en witte chocolade )

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-05-2011

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Ca. 400 gr aardbeien
175 gr witte chocolade

4 dl room
3 eetlepels suiker (voor aardbeien)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Smelt met 1 1/2 dl room 125 gr witte chocolade.en laat in de koelkast voor 10
minuten .
De rest van chocolade fijn hakken.

Meng de aardbeien en suiker in de blender.
Plaats de aardbeien in de koelkast.

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Klop de 2,5 dl slagroom, ( niet te stijf ) het romigblijven (met de suiker .
Pak de witte chocolade en de mix van aardbeien uit de koelkast.
Roer voorzichtig de aardbeien met het slagroom mengsel .
Voeg vervolgens de gesmolten chocolade en gehakte witte chocolade toe en roer
goed .

Bron

lindahlsab.se/

Serveertip

Laat in de koelkast afkoelen Zeker 2 uur.
Serveer met wat stijfgeslagen slagroom en verse aardbeien .

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

smartha avatar
smartha 12-05-2012

Jammie jammie, lekker net gemaakt, staat nu in de koelkast dat word genieten vanavond.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten