1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Marokkaanse keuken
  5. Lam Mechoui uit Marokko

Lam Mechoui uit Marokko

  • Marokkaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-05-2011

Ingrediënten 4 personen


* 12 lamskarbonaatjes
* 1.5 eetl vers, grof gemalen komijnzaad
* 1.5 theel paprikapoeder
* 0.25 theel cayennepeper
* 1 eetl grofgemalen zeezout
* 30 gr gesmolten boter



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De barbecue voorverwarmen, maar de kooltjes niet te heet laten worden.
Kruiden vermengen en de helft van het kruidenmengsel met de boter vermengen. Bestrijk de karbonaadjes aan beide kanten met het kruidenbotermengsel.
Leg de karbonades meteen op het ingevette rooster en grill 5-7 minuten per kant tot de buitenkant knapperig is, het vet gesmolten en de binnenkant nog roze-rood en mals.
Direct serveren met resterende kruidenmengsel ernaast om het vlees in te dippen. Lekker bij een frisse, pittige salade zoals rucola of waterkers.

Bron

Internet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Krientjes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Krientjes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top