GEBAKKEN VIS UIT INDIA

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 25-05-2011

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 kg witte vis, in repen van 3 cm breed gesneden
2 t zout
1 e kurkuma (geelwortel)
100 g margarine
4 uien, fijn
1+1/2 t gemberpoeder
1+1/2 t knoflookpoeder
2 e witte azijn
1 e tomatensap (verkrijgt jij door een gepeld tomaat op een fijne rasp te raspen)
3 groene of rode pepers met of zonder zaden, in reepjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Vermeng zout met kurkuma en wrijf vis ermee in.
2. Bak vis goudbruin/geel in margarine en haal uit pan.
3. Fruit uien tot zacht en haal uit pan.
4. Meng knoflookpoeder en gemberpoeder met azijn en tomatensap.
5. Doen vis in een ovenschaal en leg rode of groene pepers tussen vis in.
6. Giet deze kruiden en specerijen mengsel over vis.
7. Verdeel gefruite uien over vis en giet hete margarine erover.
8. Bak in matig oven tot goed gaar en warm.

Serveertip

Serveer met rijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten