Venkelsalade met basilicum

  • Salade
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 20-05-2011

Frisse venkelsalade met basilicum en spinazie

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 venkel, bijgesneden en in dunne plakken
100 gr jonge spinazieblaadjes
1 kleine rode ui, gesnipperd
2 handen basilicumblaadjes
Mosterddressing:
2 eetlepels citroensap
1 theelepel Dijonmosterd
1 teen knoflook, geperst
1 theelepel fijne kristalsuiker
60 ml olijfolie extra vergine
Zeezout en grof gemalen zwarte peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Meng citroensap, mosterd, knoflook, suiker, olie, zout en peper goed in een kom met een garde en zet de dressing apart.

Bereidingswijze

Doe de venkel, spinazie, ui en basilicum in een kom, giet de dressing erover en schep voorzichtig om.

Bron

Seizoenskookboek van Donna Hay

Serveertip

Lekker metgebakken zalmfilet.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten