1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Zomerse Zeevruchtenspiezen

Zomerse Zeevruchtenspiezen

Door: Pataks

  • Indiaas,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-05-2011

Ingrediënten 2 personen


- 8 Sint-Jacobsschelpen
- 150 g witvis
- 8 jumbogarnalen (met staart)
- 2 el Patak`s Korma kruidenpasta
- 1 el verse dille
- 2 el dikke yoghurt
- ½ el gedroogde kokos
- 1 teentje knoflook
- 8 gedroogde pruimen zonder pit
- ½ tl zwarte peper
- 25 g rode ui
- 4 bamboestokjes (in water geweekt)


Zomerse Zeevruchtenspiezen
Zomerse Zeevruchtenspiezen
Zomerse Zeevruchtenspiezen
Zomerse Zeevruchtenspiezen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Snij de vis in blokjes van 2,5 cm
- Meng in een schaal Patak`s Korma kruidenpasta met yoghurt, kokos, knoflook, zwarte peper en dille.
- Schep alle zeevruchten door de marinade. Dek de schaal af en zet deze 30 minuten in de koelkast.
- Rijg de zeevruchten aan een spies, afgewisseld met de ui en de pruimen.
- Schroei de spiezen dicht en laat ze 6 minuten garen op de barbecue.

Serveertip

Lekker met een aardappelsalade en raita.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Pataks
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top