1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Zomerse Zeevruchtenspiezen

Zomerse Zeevruchtenspiezen

Door: Pataks

  • Indiaas,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-05-2011

Ingrediënten 2 personen


- 8 Sint-Jacobsschelpen
- 150 g witvis
- 8 jumbogarnalen (met staart)
- 2 el Patak`s Korma kruidenpasta
- 1 el verse dille
- 2 el dikke yoghurt
- ½ el gedroogde kokos
- 1 teentje knoflook
- 8 gedroogde pruimen zonder pit
- ½ tl zwarte peper
- 25 g rode ui
- 4 bamboestokjes (in water geweekt)


Zomerse Zeevruchtenspiezen
Zomerse Zeevruchtenspiezen
Zomerse Zeevruchtenspiezen
Zomerse Zeevruchtenspiezen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Snij de vis in blokjes van 2,5 cm
- Meng in een schaal Patak`s Korma kruidenpasta met yoghurt, kokos, knoflook, zwarte peper en dille.
- Schep alle zeevruchten door de marinade. Dek de schaal af en zet deze 30 minuten in de koelkast.
- Rijg de zeevruchten aan een spies, afgewisseld met de ui en de pruimen.
- Schroei de spiezen dicht en laat ze 6 minuten garen op de Barbecue.

Serveertip

Lekker met een aardappelsalade en raita.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Pataks
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top