1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Lamskoteletten met Munt Honing en Yoghurt Dip

Lamskoteletten met Munt Honing en Yoghurt Dip

Door: Pataks

  • Indiaas,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-05-2011

Ingrediënten 4 personen


- 2 lamscarrés, schoongemaakt
- 4 eetlepels Patak`s Madras Kruidenpasta
- 2 eetlepels plantaardige olie
- Handvol muntblaadjes, fijngesneden
- 100g Griekse yoghurt
- Vloeibare honing, naar smaak (ongeveer 3 eetlepels)
- Zout en peper
- Pak Patak`s Naan naar keuze


Lamskoteletten met Munt Honing en Yoghurt Dip
Lamskoteletten met Munt Honing en Yoghurt Dip

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Wrijf de lamscarrés in met de Korma kruidenpasta en laat ze minimaal 1 uur (als mogelijk de hele nacht) afgedekt in de koelkast marineren.
2. Verwarm de oven voor op 200°C.
3. Bak de carrés op heet vuur of op de barbeque totdat ze zijn dichtgeschroeid, maar de binnenkant nog rosé is.
4. Leg de lamscarrés in een braadslede en bak ze nog 12 minuten totdat ze medium gebakken zijn. Haal ze uit de oven en laat ze 10 minuten afkoelen.
5. Maak ondertussen de dip: meng de muntblaadjes met de yoghurt, honing, zout en peper naar smaak. Bereid het naanbrood volgens de instructies op de verpakking.
6. Snij de carrés in koteletten en serveer met de yoghurt dip en naanbrood.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Pataks
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top