Gemarineerde Kipspiezen met gemengde Sla

  • Indiaas,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-05-2011
  • Gemarineerde Kipspiezen met gemengde Sla

    Gemarineerde Kipspiezen met gemengde Sla

    Gemarineerde Kipspiezen met gemengde Sla

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 4 kipfilets, in grote stukken
- 80g Patak`s Tikka Masala Kruidenpasta
- 8 bamboestokjes, in water geweekt
- Zak gemengde sla
- 1 limoen, geperst
- 3 eetlepels olijfolie
- Snufje suiker
- Limoenschijfjes, voor garnering
- Pak Patak`s Naan naar keuze
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Wrijf de kipfilets in met de Tikka Masala kruidenpasta en laat ze minimaal 1 uur (als mogelijk de hele nacht) afgedekt in de koelkast marineren.
2. Rijg de stukken kipfilets aan de bamboestokjes. Grill ze op de BBQ totdat ze gaar zijn.
3. Maak ondertussen de sladressing: meng de limoensap met de olijfolie en suiker. Bereid het naanbrood volgens de instructies op de verpakking.
4. Verdeel de sla over 4 borden en sprenkel de dressing eroverheen. Leg de spiezen op de salade en serveer met naanbrood.

Serveertip

Serveer de kipspiesjes met schijfjes frisse limoen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten