panini met tonijntapenade

  • Brood
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-05-2011

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 blik tonijn op olie (circa 180 gram), uitgelekt
3 eetlepels tomatentapenade of rode pesto
1,5 eetlepel kappertjes, afgespoeld en uitgelekt
1,5 eetlepel zwarte olijven, gehakt
2 panini`s, maïsbroodjes of triangels
pluk fijne bladsla of veldsla
75 gram mozzarella, in dunne plakken
versgemalen peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de tonijn met de tapenade kappertjes en olijven.
Snijd de broodjes open.
Belg ze met de sla, tonijntapenade en plakken mozzarella.
Maal wat peper over de mozzarella

Bron

boodschappen

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten