frans stokbrood

  • Frans, Brood
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 15-05-2011

Deel dit recept

Ingrediënten
150, 315, 500 ml water
225, 450, 675 gr bloem
1, 1.5, 2, tl zout
1.5, 1.5, 2, tl gist
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
broodbakker, zonder kan ook!

Voorbereiding

In de broodbakker op stand "deeg"

Bereidingswijze

verdelen over 1,2 of 3 broden, het makkelijkst in een stokbroodvorm. 30 minuten laten rusten onder een theedoek.
15 tot 20 minuten op 230 graden in de oven afbakken.

Bron

een onbekend broodbakboek

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten