Amuse van ossenhaas & wasabi kaas

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-05-2011
  • Amuse van ossenhaas & wasabi kaas

    Amuse van ossenhaas & wasabi kaas

    Amuse van ossenhaas & wasabi kaas

Een amuse met mooie smaken en een bijzondere kaas!

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
50 gr Landana Wasabi kaas
rucola
100 gr carpaccio van ossenhaas
2 el olijfolie extra vierge
versgemalen peper
50 gram pijnboompitten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
8 amuselepels

Voorbereiding

Bak
de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn en rasp de Landana Wasabi kaas.

Bereidingswijze

Leg op iedere amuselepel een paar blaadjes rucola.
Bestrijk de ossenhaas licht met de olijfolie.
Maal er peper overheen en leg op iedere amuselepel een plakje ossenhaas. Garneer de amuselepels met de pijnboompitten en de Landana Wasabi kaas.

Serveertip

Ook lekker met een oude kaas of kaas met groene pesto.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten