1. Home
  2. Recepten
  3. bananenbrood

bananenbrood

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-05-2011

Ingrediënten


225 gram zelfrijzend bakmeel, 175 gram basterdsuiker en 1 theelepel kaneelpoeder.
2 eieren, 100 ml zonnebloemoilie of arachideolie, 3 geprakte rijpe bananen en 75 gram grof gehakte walnoten.


Verder heb je nodig


Bakblik


Recept is minder slank maar goed alternatief voor bijv. een feestelijke zondagochtend

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng het zelfrijzend bakmeel suiker en kaneel door elkaar.
Voeg de eieren en de olie toe.
Maak een glad mengsel.
Daarna de bananen en de walnoten.
Meng alles zeer goed doorelkaar en schep het beslag in een ingevette cakevorm die in het midden vd oven geplaatst wordt

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160 C.
Laat het brood ca 60 minuten gaar en goudbruin worden.

Bron

Puur gezond van Karine Hoenderdos



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 4witchy


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 4witchy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top