Rollade van de BBQ

  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 10-05-2011
  • Rollade van de BBQ

    Rollade van de BBQ

    Rollade van de BBQ

  • Rollade van de BBQ

    Rollade van de BBQ

    Rollade van de BBQ

  • Rollade van de BBQ

    Rollade van de BBQ

    Rollade van de BBQ

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
700 g rolladevlees + touw van de slager (of kant en klare rollade)
2 eetl. Australian Bush mix van Oil & Vinegar
4 eetl. Honing BBQ marinade
1 paprika
1 aubergine
1 winterwortel
1 courgette
2 eetl. olijfolie Bak & Braad van Oil & Vinegar
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Marineer het rolladevlees 2 uur in de honing BBQ marinade afgedekt in de koelkast. Verdeel daarna de Australian Bush mix over het vlees en rol het vlees op tot een rollade. Bind de rollade op verschillende plaatsen goed vast. Leg een dubbelgevouwen stuk aluminiumfolie op de BBQ en leg hier de rollade op. Sluit de BBQ, indien mogelijk, af met een kap, draai de rollade 1 uur lang regelmatig. Controleer dan of de binnenkant gaar is. Snijd ondertussen de groenten in plakken van ongeveer 1 cm. dik. Smeer beide kanten van de plakken in met de olijfolie. Rooster de groenten enkele minuten op de BBQ. Serveer de rollade met de geroosterde groenten en wat extra honing BBQ marinade als koude saus

Bron

http://nl.oilvinegar.com/recipes/view/index/recipe/rollade-van-de-bbq-

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten