1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gestoofde Komkommer In Kerriesaus

Gestoofde Komkommer In Kerriesaus

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-05-1999

Ingrediënten 4 personen


2 komkommer*1 ui*1 teentje knoflook*25g boter*4 theelepels keriepoeder*zout*6 eieren*30g bloem*2,5dl kruidenbouillon*1dl melk*peper*2 eetlepels pijnboompitten



Energie 1360kj*vet 21g*koolhydraten 16g*eiwitten 18g

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de komkommers en snijd ze in dikke schijven*Snijd de ui in ringen*Hak het teentje knoflook fijn*Smelt de boter in een hapjespan en schep de kmkommer. ui en knoflook erdoor*Voeg het kerriepoeder en zout naar smaak toe*Stoof de kmkommer in ca. 5 min. zachtjes gaar*Kook intussen de eieren in 10 min. hard*Schep de komkommer in een kom*Roer de bloem door het bakvet*Voeg al roerend de bouillon en de melk toe*Blijf roeren tot de saus gebonden is*Schep de komkommer door de saus en breng het geheel op smaal met zout en peper*Rooster de pijnboompitten in een droge koekepan*Pel en halveer de eieren*Leg de eieren op de komkommer in de kerriesaus en strooi de pijnboompitten erover

Serveertip

Serveer met rijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kayleigh


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kayleigh
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top