1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Remouladesaus

Remouladesaus

Door: wegrestaurant

  • Nederlands, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-05-2011

Ingrediënten 2 personen


100 ml mayonaise
10 g ui of sjalot
10 g augurk
5 g peterselie
5 g kappertjes
worcestersaus
zout
peper


Remouladesaus
Remouladesaus

Oliesausen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Doe de mayonaise in een glazen schaal.
2. Snipper met een koksmes de ui en hak de augurk, de kappertjes en de peterselie fijn.
3. Roer met houten lepel de gesneden en gehakte ingrediënten door de mayonaise.
4. Breng de saus met smaakstoffen zo nodig op smaak.

Serveertip

Als de saus te dik is, kan je het slapper maken met augurk-nat. Ingrediënten moet in saus drijven.

Bron

Culinaire Vakschool Groningen



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wegrestaurant
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top