1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gehaktbrood

Gehaktbrood

Door: desmikkelaar

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 04-05-2011

Ingrediënten 1 personen


500 gr. h.o.h of varkensgehakt
100 gr. paneermeel
4 a 5 eetl.witte wijn droog
1 eetl.verse peperbolletjes
2 gehakte sjaloten
2 eieren
1 1/2 theel.worchester saus
1 rode peper (zonder zaadjes als je wilt)
4 eetl.verse peterslie
1 eetl. nootmuskaat
1 theel.cayennepeper
1 theel. mosterd(grove)
1 rode en groene paprika in blokjes
4 a 5 tenen knoflook
1 a 2 eetl.tomatenketchup


Verder heb je nodig


Cakebakblik


Koud het Lekkerst

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de peper (met of zonder zaadjes)in kleine ringetjes.
De paprika,s in kleine blokjes
Pers de knoflook boven gehakt
Meng nu alle ingredienten goed door elkaar
Doe het gemengde gehakt in een pate of cakevorm en bak in oven op ongeveer 180 graden. in 45 a 50 min gaar afkoelen en klaar

Tags

Serveertip

Je kan eventueel het bakblik bekleden met ontbijtspek



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van desmikkelaar
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top