Paastrifle
- Nagerecht
- 10-20 min.
heerlijke afsluiting, lekker fris
Ingrediënten 6 personen
1/2 roombotercake (a 450 g), in blokjes2 el suiker
1/2 citroen, uitgeperst
4 el lemon curd (pot a 340 g)
beker slagroom (125 ml)
1/2 zakje vanillesuiker (a 80 g)
250 ml vanillevla
75 g witte of pure chocolade (naar smaak) grof geraspt
Benodigdheden
MixerBereidingswijze
Verdeel de cakeblokjes over de coupes of grote wijnglazen.
Roer de suiker door het citroensap en sprenkel dit over de cakeblokjes.
Schep per glas een laagje van 1 el lemon curd op de cake. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker.
Schep 2 el slagroom in ieder glas.
Verdeel de vanillevla er voorzichtig over.
Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi de trifle met de geraspte chocolade.
Bron
AH
Serveertip
serveren in glazen coupes of grote wijnglazen.