Paastrifle

  • Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Paastrifle

    Paastrifle

    Paastrifle

heerlijke afsluiting, lekker fris

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1/2 roombotercake (a 450 g), in blokjes
2 el suiker
1/2 citroen, uitgeperst
4 el lemon curd (pot a 340 g)
beker slagroom (125 ml)
1/2 zakje vanillesuiker (a 80 g)
250 ml vanillevla
75 g witte of pure chocolade (naar smaak) grof geraspt
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mixer

Bereidingswijze

Verdeel de cakeblokjes over de coupes of grote wijnglazen.
Roer de suiker door het citroensap en sprenkel dit over de cakeblokjes.
Schep per glas een laagje van 1 el lemon curd op de cake. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker.
Schep 2 el slagroom in ieder glas.
Verdeel de vanillevla er voorzichtig over.
Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi de trifle met de geraspte chocolade.

Bron

AH

Serveertip

serveren in glazen coupes of grote wijnglazen.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

adeline43 avatar
adeline43

Doorsturen

Home Recepten