Vis met thaise curry

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-04-2011
  • Vis met thaise curry

    Vis met thaise curry

    Vis met thaise curry

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 eetlepel Thaise vissaus
zout en peper
1 eetlepel verse koriander
1 groene paprika in blokjes gesneden
1 courgette in plakjes gesneden
1 pakje kokosmelk
400 g pangasiusfilet
1 scheutje olie
1 potje rode currypasta
150 g garnaaltjes
150 g sperzieboontjes in stukjes
2 sjalotjes gesnipperd
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Marineer de vis een kwartier in de rode currypasta en laat een eetlepel over.
Kook de sperziebonen en de courgette beetgaar.
Verhit olie in een koekenpan en bak op hoog vuur de vis samen met de sjalotjes aan, totdat de vis niet meer doorschijnend is.
Haal de vis uit de pan en zet deze afgedekt op een warme plaats.
Roerbak de groenten 2 minuten in een pan of wok.

Bereidingswijze

Voeg de kokosmelk, de Thaise vissaus en de rest van de currypasta toe en laat deze saus nog 5 minuten doorsudderen.
Breng de curry op smaak met zout en peper.
Schep de groenten op de borden.
Leg hierop de vis en de garnalen en bestrooi met koriander.

Bron

jumbo

Serveertip

Lekker met rijst

Laatste reacties

IreneKuijper avatar
IreneKuijper 01-11-2014

Vanavond gegeten, het was heerlijk!

mialubbe avatar
mialubbe 20-04-2011

Ziet er heerlijk uit. Ik sla het graag even op voor het weekend. Dank je wel.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten