Gevulde eieren

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Gevulde eieren

    Gevulde eieren

    Gevulde eieren

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eieren
1 tl mayonaise
1 el verse bieslook
1 tl mosterd
3 druppels tabasco
1 tl paprikapoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Een spuitzak met kartelmondje

Voorbereiding

Keer wanneer de eieren gekocht zijn het doosje een paar keer om. Op deze manier komt de dooier mooi in het midden te liggen

Bereidingswijze

kook de eieren in ruim kokend water in 10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Snijd de eieren voorzichtig in lengte doormidden. Haal met de punt van een mes de dooiers uit het eiwit. Meng met een vork de eidooiers, mayonaise, bieslook, mosterd, creme fraiche en tabasco in een kom tot een gladde pasta. voeg naar smaak peper en zout toe. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eiwitten mee. Bestrooi met paprikapoeder.

Bron

Allerhande, http://allerhande.ah.nl/#/2011/allerhande-4-vier-het-voorjaar/10x-ei-erbij/?recipe=5917

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Luthien88 avatar
Luthien88

Doorsturen

Home Recepten