1. Home
  2. Recepten
  3. Gevulde eieren
  4. Gevulde eieren

Gevulde eieren

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-04-2011

Ingrediënten 4 personen


4 eieren
1 tl mayonaise
1 el verse bieslook
1 tl mosterd
3 druppels tabasco
1 tl paprikapoeder


Verder heb je nodig


Een spuitzak met kartelmondje


Gevulde eieren
Gevulde eieren
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Keer wanneer de eieren gekocht zijn het doosje een paar keer om. Op deze manier komt de dooier mooi in het midden te liggen

Bereidingswijze

Kook de eieren in ruim kokend water in 10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Snijd de eieren voorzichtig in lengte doormidden. Haal met de punt van een mes de dooiers uit het eiwit. Meng met een vork de eidooiers, mayonaise, bieslook, mosterd, creme fraiche en tabasco in een kom tot een gladde pasta. voeg naar smaak peper en zout toe. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eiwitten mee. Bestrooi met paprikapoeder.

Bron

Allerhande, http://allerhande.ah.nl/#/2011/allerhande-4-vier-het-voorjaar/10x-ei-erbij/?recipe=5917



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Luthien88


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Luthien88
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top