Foreltartaar

  • Voorgerecht
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
3 tomaten
1 ui
1 pot augurken (200 gr)
3 pakjes gerookte forel (a 125 g)
2-3 el citroensap
1 el olie
wat verse dille om te garneren
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ring

Voorbereiding

Was de tomaten, deel ze in vieren en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Pel en snipper de ui.
Laat de augurken uitlekken, houd er 1 of 2 apart en snijd de rest van de augurken in blokjes.
Houd een halve forel apart en snijd de rest van de forel in blokjes.

Bereidingswijze

Meng de tomaat, de augurk en de forel met het citroensap en de olie. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de rest van de augurken en de forel in dunne plakjes. Maak het bord met behulp van een ring of vorm op. Garneer met forel, augurk en dille.

Bron

koken&genieten

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mgrietdijk avatar
mgrietdijk

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten