Zomerstamppot

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-04-2011
  • Zomerstamppot

    Zomerstamppot

    Zomerstamppot

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
aardappelpuree voor 4 personen (instant of vers)
peper, zout
1 el kerriepoeder
2 teentjes knoflook
200 g magere gerookte spekblokjes
1 el olijfolie
1 kleine krop ijsbergsla
200 g belegen kaas (in miniblokjes)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereid de aardappelpuree.
Voeg peper, zout, kerriepoeder en 2 geperste teentjes knoflook toe.
Bak de spekblokjes krokant in de olijfolie. Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes.
Schep de spekblokjes met het bakvet, de slareepjes en de kaasblokjes door de aardappelpuree.

Bron

Onbekend

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

astridsylvia1971 avatar
astridsylvia1971 28-03-2022

Heerlijk!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten