Italiaanse saladewraps met kipfilet en mozzarella
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Ingrediënten 4 personen
4 eetlepels ceasardressing4 eetlepels groene pesto
125 g demi creme fraiche
150 g kipfilet dungesneden
100 g rucola
4 soft tortillawraps
500 g tomaten in kleine stukjes
2 bolletjes mozzarella in kleine stukjes
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 568,15 kcal |
Koolhydraten | 29,13 g |
Eiwitten | 29,67 g |
Vetten | 35,75 g |
Voorbereiding
Tomaten en de mozzarella in een grote schaal mengen met de rucola.
Wraps verwarmen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereidingswijze
Wraps op 4 (warme) borden leggen, besmeren met de pesto en de demi crème
fraîche en daarop de plakjes kipfilet, wat salade en de mozzarella leggen.
Rest van de salade met de dressing mengen en bij de wraps serveren.
Bron
jumbo